ApropoTV Host & Producer, Românii au talent Jury Member, Pe bune?! Host, Mercedes-Benz Brand Ambassador, Urban Sports Enthusiast, Pasionate DJ

Profesional vorbind, totul a început în primăvara lui 1990. Vindeam ziare la metrou, la Piața Romanâ, în încercarea de a aduna ceva bani pentru vacanța de vară, când am auzit că Unifan Radio organizează un concurs de DJ. Cum n-aveam nimic de pierdut, am încercat, alături de alți 50 de pretendenți și o zi mai tâziu deveneam oficial unul dintre cei doi adimiși.

Tot în 1990 am participat la primul triplex radio (Unifan, Contact, Nova 22), unde am avut ocazia să-i cunosc pe cei care în 1991 m-au invitat să fac parte din noul proiect ProFM. Până la primirea licenței în 1993, am avut ocazia să-mi mai fac de cap pe la Radio Costinești și Fun Radio.

În 1991 am făcut pentru prima oară cunoștință cu televiziunea, în calitate de redactor muzical, în Rondul de noapte, un post de televiziune estival, care emitea din Costinești, pe frecvența TVR 2, după încheierea emisiei televiziunii de stat.

După 3 ani de ProFM, în 1996, mi s-a oferit șansa să preiau ștafeta emisiunii de dimineață de la Florin Călinescu și n-am ratat ocazia. Așa a început aventura mea în ProTV, în calitate de prezentator, realizator și mai apoi producător.

Am început cu Ora 7 Bună dimineața și-am continuat cu Dăruiești și câștigi, Te uiți și câștigi, Ministerul Comediei și Marcă Înregistrată. În 2004 am fondat împreună cu Tudor Moisescu, fratele meu, casa de producție Red Spike Film și tot atunci am început să produc pentru ProTV, ApropoTV.

În 2011, am devenit unul dintre cei trei jurați ai emisiunii Românii au talent, alături de Andra și Mihai Petre, iar în 2017 am început un nou proiect TV, Pe bune?!, împreună cu actorii Costi Diță și Cosmin Natanticu.

În limita stocului disponibil, dincolo de telelviziune mă împart între familie, industria de comunicare, voluntariat și pasiunile mele deloc secrete: sporturile urbane și tot ceea ce are legătură cu muzica (inclusiv DJing).

Sigur, poate puțin cam neastâmpărat pentru un absolvent al Facultății de matematică (1996, Universitatea București), dar explicabil pentru un fost elev al Colegiului Național de Informatică Tudor Vianu, care a prins la momentul oportun 7 ani de patinaj viteză, de performanță. Cunoscătorii știu de ce.